569
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-569,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

Over Studio Above

Over Studio Above
en het team.

Over Ons

Over Studio Above

Transparantie, daar staan wij voor. Wanneer wij gaan samenwerken sturen we je maandelijks de contentplanning vooraf en achteraf een rapportage. We willen met vaste regelmaat een evaluatiegesprek, want wil willen precies weten hoe het ervoor staat. Zo kunnen we bijsturen waar nodig en blijven we allebei tevreden! Omdat we transparant willen zijn, vind je ook onze pakketten en tarieven op onze website. Toch nog vragen? Neem contact met ons op.

 

Ons team

Studio Above bestaat uit een klein team van creatieve content creators. Ik, Arjanne Boven, ben de eigenaar en oprichter van Studio Above en als je een beetje creatief met taal bent, snap je nu meteen waar de naam van mijn bedrijf vandaan komt. Over mijn bedrijf gesproken: Al sinds 2014 maak ik professioneel websites en sinds 2016 help ik bedrijven met hun social media management. Voordat ik begon aan mijn eigen bedrijf, volgde ik een deeltijdopleiding Communicatie & Multimedia design. Als je de social media van jouw bedrijf laat managen door Studio Above, dan weet je dus zeker dat het met de communicatie en vormgeving wel goed zit!

 

Ondanks dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt, zijn er ook wel eens momenten dat ik geen websites aan het maken ben of social media onderhoud voor leuke bedrijven. Als ik vrij ben, kijk ik graag een serie als Suits of Peaky Blinders. Het liefst met een cappuccinootje of een mok thee en sowieso met een reep Tony’s Chocolonely.

 

Oja, en omdat ik dus ook weleens vrij wil zijn, werk ik niet in mijn uppie aan Studio Above. Ik werk sinds april 2017 samen met andere freelancers en stagiaires, zoals een virtual assistent en een social media topper. En hebben we voor een project nog andere kwaliteiten nodig? Bijvoorbeeld een copywriter of een steengoede fotograaf? We hebben die zeker in ons netwerk, dus die hebben we zo gevonden.

Naast onderstaande mensen hebben we plannen om ons team uit te breiden met social media managers. Samen zorgen we ervoor dat Studio Above goede kwaliteit levert en dat je social media vóór jouw bedrijf gaat werken in plaats van dat het alleen maar veel tijd kost.

 

Goed, nu ken je mij en ik leer jou ook graag kennen! Zeker als je een mooie website door ons wil laten maken of social media hulp kunt gebruiken. Laat je wat van je horen?

Contact

Nijverheidsweg 6 (unit 75), 3534 AM Utrecht

CONTACT

Het team

Omdat we willen dat je het beste uit je website haalt en dat je de kwaliteit krijgt die je mag verwachten, werken we samen met toffe freelancers! Wil jij ertussen staan? Dan horen we graag van je!

De meeste van onderstaande mensen werken op afstand. Bij ons op kantoor zitten onze stagiaires en regelmatig komen de vaste hulptroepen een dagje hier werken. Kijk dus niet gek op als je langskomt en hier maar 1 of 2 mensen zitten op kantoor.

Social Media Manager
Arjanne

Eigenaar

Social Media Manager
Hanneke

Vaste hulptroep

Virtual Assistant
Stephanie

Vaste Hulptroep

Advertentie Koningin
Naomi

Hulptroep wanneer nodig